Ved Retur:

Returprosess:

1- Når vi mottar og tester maskinen, starter vi refusjon.

2- Returnerte pakker etter mer enn 14 dager (starter fra datoen pakken hentet/levert til kunden) vil ikke bli refundert.

3- Kunden betaler returkostnad (frakt).

4- Produktet skal returneres i den stand du mottok det. Pakken og maskinen skal være som nye uten bruksmerker, riper eller skader.

5- Legg varen (som du ønsker å returnere) med den originale boksen i en eske, og send den i posten. Originaleske med varen skal være i god stand som ny.

6- Det er også mulig å få returetikett fra oss slik at du sender pakkene dine enkelt tilbake til oss og for en bedre fraktpris, returkostnad 99NOK (for pakker inntil 25 KG). returfraktkostnaden vil bli trukket fra det refunderte beløpet.

Informer oss på e-post om du vil returnere og grunnen til å returnere. Det hjelper oss med å utvikle bedre service for kundene våre.

HUSK :)

Original Eske

Sett maskinen inn originalboksen i en annen eske for sending. Ikke: skriv på, bruk post-klistremerkepapir, bruk pakketapeoriginalboksen av maskinen som du skal returnere.

Maskinen må være i samme tilstand som du mottok den (med alle relevante kataloger eller relevant tilbehør følger med maskinen)

Retur Adresse:

Bygg Engros AS, Sandbrekkeveien 98, 5225 - Bergen, Norge.

- Eller få returetikett fra oss for 99NOK (p. sending) for pakker under 24NOK -

Hvis vi leverte feil vare, kontakt oss for å få en returskjema, så kan du sende oss feil vare gratis.