En fleksibel byggevaregrossist!

Siden 1980 begynte Bygg Engros å levere byggevarer og elektroverktøy til byggemarkedet i Norge. Betjener våre kunder ved å tilby de beste materialene for de beste tilbudene. Vårt profesjonelle personale tilbyr fleksible og effektive løsninger til alle våre kunder. I vår nettbutikk selger vi i utgangspunktet elektroverktøy, tilbehør til elektroverktøy og forskjellige alternativer for kjemiske byggematerialer og verneklær. Men vi tilbyr mange andre byggematerialer og tjenester som:

Armeringsjern: Armeringsjern kutting og forming: se videoen her
Byggemateriell: (fliser, isolasjon, vinduer og dører og mer). Les mer om våre byggematerialer her>
Trelast
Kraftverktøy:
Vi selger en stor samling av de meste profesjonelle elektroverktøy av de meste troverdige merker.
- Makita
- Tjep
- Hitachi og mer

Kontakt oss for mer informasjon om våre byggematerialer, våre eksperter er klare til å tilby dere de beste løsningene for alt du trenger for å starte opp ditt kommende byggeprosjekt.

Vår visjon er å levere kvalitetsprodukter til riktig tid og pris.

Målgruppen er den profesjonelle byggeindustrien gjennom byggmestre, murmestere og entreprenører. Vi er lokalt forankret og kjedeuavhengig, noe som gjør oss fleksible ovenfor våre kunder og ikke minst i forhold til hvilke leverandører vi benytter oss av. Vårt varesortiment inneholder produkter fra anerkjente leverandører i inn- og utland og er kontinuerlig under utvikling for å finne de beste produktene for deg som kunde. Ønsker du best mulig service og kvalitetsprodukter til en fornuftig pris, ta turen innom Bygg-Engros As.

Vår Butikk & Nettbutikk

På Bygg-Engros’ butikken på Midtun finner du alt du trenger til et byggeprosjekt, både av verktøy og materialer. Våre ansatte har solide kunnskaper og gir deg gode råd underveis. Vi har spesielt god kompetanse innen kjemisk og mekanisk innfestninger, og har et stort utvalg av spiker og skruer og annet verktøy. Vi hjelper deg uansett problem!

Vi selger kraft- og håndverktøy fra flere merker i butikken vår på Midtun blant annet Makita, Hitachi, Paslode, Tjep og mer. Vi lanserte nettbutikken vår i 2018, og tilbyr flere elektroverktøy fra forskjellige merker. Vi utvider hver dag ved å levere flere merker på nettbutikken vår, og vi kan også tilby flere verktøy etter bestilling (Dewalt, Metabo og mroe).
Sjekk nettbutikken vår, kontakt oss på chat eller via e-post for mer tilbuder.

HVOR FINNER OSS?

Sandbrekkeveien 98, 5225, Nesttun.
Bergen, Norge