En fleksibel byggevaregrossist!

Bygg Engros ble etablert i Bergen i 1988, vi tilbyr en stor samling av byggematerialer, for mer enn 30 år. Vårt firma er spesialisert på å levere byggematerialer som:
Trelast
Armering
Isolasjon materialer
Murprodukter
Kjemiske byggematerialer
Deler til piping systemer
Vernetøy og bekledning
Sement og mer...

Les mer om våre byggematerialer her>

Vi selger en stor samling av de meste profesjonelle elektroverktøy av de meste troverdige merker.
Makita
Tjep
Hitachi og mer.


Kontakt oss for mer informasjon om våre byggematerialer, våre eksperter er klare til å tilby dere de beste løsningene for alt du trenger for å starte opp ditt kommende byggeprosjekt.

Vår visjon er å levere kvalitetsprodukter til riktig tid og pris.

Målgruppen er den profesjonelle byggeindustrien gjennom byggmestre, murmestere og entreprenører. Vi er lokalt forankret og kjedeuavhengig, noe som gjør oss fleksible ovenfor våre kunder og ikke minst i forhold til hvilke leverandører vi benytter oss av. Vårt varesortiment inneholder produkter fra anerkjente leverandører i inn- og utland og er kontinuerlig under utvikling for å finne de beste produktene for deg som kunde. Ønsker du best mulig service og kvalitetsprodukter til en fornuftig pris, ta turen innom Bygg-Engros As.

Vår Butikk & Nettbutikk

På Bygg-Engros’ butikken på Midtun finner du alt du trenger til et byggeprosjekt, både av verktøy og materialer. Våre ansatte har solide kunnskaper og gir deg gode råd underveis. Vi har spesielt god kompetanse innen kjemisk og mekanisk innfestninger, og har et stort utvalg av spiker og skruer og annet verktøy. Vi hjelper deg uansett problem!

Vi selger kraft- og håndverktøy fra flere merker i butikken vår i Mintun, i vårt butikk selger vi Makita, Hitachi, Paslode, Tjep og mer. Vi har lansert nettbutikken vår i 2018, og tilbyr flere elektroverktøy fra forskjellige merker. Vi utvider hver dag ved å levere flere merker på nettbutikken vår, og vi kan også tilby flere verktøy etter bestilling (Dewalt, Metabo og mroe).
Sjekk nettbutikken vår, kontakt oss på chat eller via e-post for mer tilbuder.

Hvor finner oss?

Sandbrekkeveien 98, 5225, Nesttun.
Bergen, Norge