Vårt Proffsenter

Velkommen til vårtproffsenter, beliggende i Sandbrekkevegen 98, hvor vi tilbyr et bredt utvalg avverktøy, utstyr, forbruksvarer og byggematerialer for den profesjonellehåndverkeren. Vår butikk er også åpen for privatpersoner og hobbysnekkere somønsker å handle kvalitetsprodukter.

Vi har nøye kuratert etomfattende utvalg med velkjente merkevarer samt noen mer unike alternativer.Vår dedikerte innsats for å finne pålitelige produkter har resultert i etstadig voksende sortiment, med fokus på varierte behov. Blant våre fremtredendeelektroverktøy-merker finnes navn som Makita, TJEP, Senco, Hikoki og Paslode. Itillegg til elektroverktøy tilbyr vi et variert utvalg av verktøy generelt,samt spesialiserte verktøy til mur- og betongarbeid.

Vi lagerholder også etomfattende utvalg av tunge byggematerialer, inkludert trelast, platematerialer,isolasjon, armering, vanntettingsprodukter, mørtel, avrettingsmasse med mer.Vårt sortiment er skreddersydd for entreprenører og gulvstøpere, og dekkerbehovene til murere, tømrere og taktekkere.

Vi inviterer deg til åbesøke oss for å oppleve vårt brede utvalg.