Fri frakt over 999kr opptil 30kg!
fri frakt over 999kr / 30kg!
Frakt i Norge
Levering 3-7 dager

Protimeter Digital Mini

Protimeter Digital Mini

Modellnummer:

12886

Protimeter Digital Mini 12886

*leveres uten batteri og lader

2950

NOK

inkl. MVA:
2950
NOK
ekskl. MVA:
2360
NOK
PÅ LAGER - Leveringstid 3-7 dager.

eksl. mva, Veil. pris:

2360
kr
Del denne varen på facebook

OUT OF STOCK

Utsolg

Produktbeskrivelse:

Protimeter Digital Mini 12886

Fuktmåleren Protimeter Digital Mini er oppfølgeren til toppmodellen Protimeter Mini. Denne nye fuktmåleren er en kompakt og enkel fuktmåler med display. Den gir en måleverdi så snart du fører målespissene inn i materialet.

Last ned katalog

Fuktmåleren ProtimeterDigital Mini er oppfølgeren til toppmodellen Protimeter Mini. Denne nyefuktmåleren har et helt nytt design, bakgrunnsbelyst LCD-skjerm og et intuitivtbrukergrensesnitt. Fuktmåleren har fått et mer brukervennlig grep i gummi, oget display der resultatet vises mye tydeligere.

Protimeter Digital Minibrukes for enkelt og raskt å kunne måle fukt i ulike materialer, i for eksempeltre, gips, masonitt og finér. De spisse stiftene i instrumentets fremkant føresenkelt inn i materialet og etterlater knapt noen spor.

Ved måling i andre mykematerialer gir fuktmåleren en verdi, en såkalt fukt-ekvivalent. Ved hjelp avdenne kan man sammenligne ulike målepunkter på ett og samme materiale for å seat man ikke har forhøyninger noe sted, noe som vil indikere en fuktskade.

Protimeter Digital Mini harmålestift for måling av fuktnivået i det ytre sjiktet, og resultatet vises pået stort digitalt display, som på en lettlest LED-fargeskjerm. Instrumentet haren ekstra port for tilleggsvalg av fuktgiver. Dypere målinger gjøres f.eks. medhammer-elektrode for tre, fuktgivere for dypmåling i massive vegger ogEIFS-fuktgivere for ytre isolering og overflatesjikt.

Protimeter Digital Mini erkalibrert for tre og viser derfor det faktiske fuktinnholdet ved bruk på tre.For måling i andre materialer enn tre, f.eks. i gips eller masonitt, viserinstrumentet den relative trefuktkvoten.

Tekniske Data:

Måler fuktkvote i tre -

Batterier (inkludert): 9V

Størrelse: 190 x 70 x 49 mm

Vekt: 225 gram

Levering:

Gratis levering for ordrer over 999 kr. din bestilling vil bli sendt til nærmeste postkontor. Levering tar 1 til 7 virkedager.

SERVICE:
ETTERSALGS SERVICE
VERKTØY REPARASJONSSERVICE HOS BYGG ENGROS!

Ved vårt serviceverkstedreparerer vi små og store maskiner. Vi har spesialisert oss på elektroverktøy, trykkluftverktøy, bindemaskiner, laser og måleverktøy. Vi er autorisertverksted for Makita og Tjep, og kan derfor foreta garantireparasjoner på vegneav dem.

Vi har også lang erfaring Maxbindemaskiner og foretar reparasjon og kalibrering av lasere.Med et stort delelager oggod bemanning er vårt mål å reparere maskiner og verktøy innen to arbeidsdager. Ta kontakt med oss for ådekke ditt servicebehov. Ved behov tilbyr vi også utleiemaskiner.

Har du spørsmål om produkter, fyll ut skjemaet nedenfor og vi svarer deg snart:

Modelnummer:

12886

Vennligst kopier dette modellnummeret og lim det inn i feltet under:

Takk! Vi kontakter deg snart.
Noe gikk galt! Vennligst prøv å sende igjen.

Hvordan synes du om dette produktet?

Reviews System WIDGET PACK
Batteri til Makita Batteriverktøy
Legg i handlekurven Makita batterie som passer til alle dine Makita batteriverktøy
Makita Z modell (batteri verktøy leveres uten batteri og lader). Makita 18V batteri passer till alle dine Makita Batteri verktøy
*Batteri 18V for verktøy som trenger 18V, 2stk. Batteri 18V for 36V verktøy...ect.
Se alle batterier
12V Batteri...
Tilbehør
Kompatibelt tilbehør til
Protimeter Digital Mini
Ingen kompatibelt tilbehør funnet
Vis alle tilbehør

Relevante verktøy:

SERVICE:

Ved vårt serviceverkstedreparerer vi små og store maskiner. Vi har spesialisert oss på elektroverktøy,trykkluftverktøy, bindemaskiner, laser og måleverktøy.

Vi er autorisertverksted for Makita og Tjep, og kan derfor foreta garantireparasjoner på vegneav dem.Vi har også lang erfaring Maxbindemaskiner og foretar reparasjon og kalibrering av lasere.Med et stort delelager oggod bemanning er vårt mål å reparere maskiner og verktøy innen to arbeidsdager.

Ta kontakt med oss for ådekke ditt servicebehov. Ved behov tilbyr vi også utleiemaskiner.

Har et spørsmål om dette produktet?

Ring oss på 55 11 77 00

Mon - Fre  07.00 til 16.30

LEVERINGSALTERNATIVER:

Hjemlevering i dag Samme dag levering til gateplan for ordre plassert før kl 18:00 (man-fre) og kl 16:00 (lør). Ordre som plasseres Søndag vil først bli håndtert Mandag. Hent i valgt butikk 2-4 virkedager. Vi sender SMS så snart pakken er klar til henting. Klikk & Hent innen 24 timer. Vi sender SMS så snart pakken er klar til henting.

Se denne videoen om "Makita Must Have" verktøy!

ComboKit har nesten alle må ha verktøy du trenger fra den mest troverdige merkevaren av verktøy.

Video