Fri frakt over 999kr opptil 25kg!
fri frakt over 999kr / 30kg!
Frakt i Norge
Privat & Bedrift

Surveymaster 2

eksl. mva, Veil. pris:

5229
kr

OUT OF STOCK

Utsolg

Surveymaster 2

Kun:

6537

,00-

NOK

mva. inkl
Verktøy type:
TEMPERATURMÅLERE
Module No.:
12562
VERKTØY STRØMTYPE:
BATTERIVERKTØY
BRUKSOMRÅDE:

Leveres uten batteri og lader

Pris (mva eksl)
5229
NOK
√ Bestillinger over 999 NOK, fraktpris er inkludert
På lager - 1-4 dager til levering

Bruk kupongkode: 200NOK
og få 200nok tilbud på hver nye bestilling (over 1200NOK) til 31.mars.2019!

Har et spørsmål?

Om produktet:
Surveymaster 2
Surveymaster 2
PROTIMETER
12562
Surveymaster 2
Last ned katalog
Surveymaster 2 er en kombinasjon av instrumentene Protimeter Digital Mini og Protimeter Aquant 2. Det har en god søkefunksjon, og har også mulighet til å måle vektprosent i tre. Med de medfølgende veggelektrodene kan du også gjennomføre presise målinger lenger inn i trevirke. Leveres i nylonveske med 13 cm veggelektrode, kalibreringstester, standardprobe med pigger og bruksanvisning.

Målemodus:

Protimeter Surveymaster har en målemodus, som blir brukt tilå måle fuktighetsnivået på overflaten og ved trinnvis dybdemåling med hjelpe avtilleggs prober. Målingene er nøyaktige men spesifikt for kontaktområdet avelektrodene. Selve fuktighetsinnholdet i trevirke er vist på ProtimeterSurveymasterens digitale display med tilsvarende fuktighetstilstand som vist påledsagende skala med fargekodede lys. Wood Moisture Equivalent (WME) verdieneer vist for andre ikke-ledende, porøse byggematerialer.• Pin -type prober måler fukt i tre og andre byggevarer (bruktilgjengelig kalibreringsdiagram for mer presise målinger).• Dyp vegg prober brukes til måling av fuktighet iveggisolasjon og under overflatestrukturer.

Bruksområder for Protimeter Surveymaster• Dusjgulv, bak keramiske fliser, vann flekker, fliser ogvinyl gulv, bjelkelag, rundt toaletter, gipsvegger, under gulv og vegger,murverk, betong og betongblokk, tre og tregulv.Protimeter Surveymaster levers med veske, dyp vegg prober 127mm, 2 reserve pin og brukerveiledning.

Levering:

√ Gratis levering for ordrer over 999 kr / Opptil 25KG
√ Levering med BRING, leveres til nærmeste postkontor

Lignende verktøy
Alle
Protimeter
Temperaturmålere
Protimeter
Temperaturmålere
Batteriverktøy